Пакети

SA-MP San Andreas Multiplayer

SA-MP San Andreas Multiplayer

Хостирање на сервери се врши веднаш по уплата во банка/пошта.
На SA-MP серверите има стандарден гејм мод со верзија SA-MP за ЛИНОКС Оперативен систем И Дигама Хостинг не одговара ако самиот корисник стави гејм мод и ако има лаг на серверот затоа што има нестабилни гејм модови кои предизвикуваат лагирање на сервер
 • ЕЛИТ

 • 100

  /Месечно
 • 100 Слотен
 • 2GB Простор
 • 4GB Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • ЕЛИТ+

 • 200

  /Месечно
 • 150 Слотен
 • 4GB Простор
 • 6GB Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • Професионал

 • 400

  /Месечно
 • 250 Слотен
 • 10GB Простор
 • 8GB Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • Делта

 • 500

  /Месечно
 • 300 Слотен
 • 15GB Простор
 • 10GB Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern