Пакети

SSL (Secure Sockets Layer)

SSL (Secure Sockets Layer)

Што е SSL?

SSL (Secure Sockets Layer) е стандардна за безбедносна технологија за воспоставување на енкриптирана врска помеѓу серверот и клиентот обично на веб сервер (https://www.) и прелистувачот или сервер за пошта и mail клиент (на пример, Outlook). SSL овозможува чувствителни информации, како броеви на кредитни картички, броеви на социјално осигурување, и најава ингеренциите да бидат безбедно пренесени. Нормално, податоците испратени помеѓу прелистувачи и веб сервери се испратени во обичен текст, но неможе да се оствари хакирање на страна и земање на самите податоци. Ако на напаѓачот е во состојба да ги пресретнат сите податоци да бидат испратени помеѓу прелистувачот и веб сервер може да се види и да ги користат тие информации. Поконкретно, SSL е безбедносен протокол. SSL можат да користат сите веб страница лоцирани на интернет но да не се Бесплатни хостови и домени (FREE DOMAIN HOSTING).
image
 • SSL Основен

 • 99

  /Месечно
 • 1 SSL
 • 128 bits
 • Поддржаност сите веб пребарувачи
 • 2 Именски сервери
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • SSL Основен

 • 999

  /Годишно
 • 1 SSL
 • 128 bits
 • Поддржаност сите веб пребарувачи
 • 2 Именски сервери
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • SSL Професионален

 • 1899

  /Годишно
 • 3 SSL
 • 128 bits
 • Поддржаност сите веб пребарувачи
 • 2 Именски сервери
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • SSL Професионален

 • 1999

  /Месечно
 • 3 SSL
 • 128 bits
 • Поддржаност сите веб пребарувачи
 • 2 Именски сервери
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern