Пакети

Веб Хостинг премиум

Веб Хостинг премиум

Хостирање на сервери се врши веднаш по уплата во банка/пошта.
Хостирање на вашиот домен без разлика која екстензија е дали е тоа : .com , .info , .biz или било кој друг домен кој може да се регистрира кај нас може да се хостира .
ПАКТЕТИТЕ ПОЧНУВААТ СО ХОСТ ЗА 1 ВЕБ СТРАНА ДО ХОСТ НА НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ВЕБ СТРАНИ
 • Основен

 • 299

  /Месечно
 • 1 ДОМЕН
 • 10GB Простор
 • Неограничен Трансфер
 • FTP сметки 1
 • Mysql база 5
 • Нарачај
 • Микро

 • 499

  /Месечно
 • 5 ДОМЕНИ
 • 50GB Простор
 • Неограничен Трансфер
 • FTP сметки 5
 • Mysql база 10
 • Нарачај
 • Професионал

 • 1199

  /Месечно
 • 100 ДОМЕНИ
 • Неограничено Простор
 • Неограничен Трансфер
 • FTP сметки Неограничено
 • Mysql база Неограничено
 • Нарачај
 • Комбо&

 • 1499

  /Месечно
 • Неограничено ДОМЕНИ
 • Неограничено Простор
 • Неограничен Трансфер
 • FTP сметки Неограничено
 • Mysql база Неограничено
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern